Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimecres, 19 de novembre del 2008

¿Were is?

Com tots sabeu, el nostre rector té una habilitat especial per a desparèixer. Fent gala de la seva fama, aquesta setmana de lluita ha tornat a desaparèixer. UAB edicions no ha pogut estar-se'n i obra d'en Grassa ha estat aquest nou llibre recopilatori de diferents fotos enviades per Ferrer durant les seves escapades.






I ara després de tots els riures, que espero que hagin estat molts, proposaré un petit joc. La següent imatge ha estat estreta d'aquest llibre. A ella es troba el nostre estimat... jajajaja... si, perdó... estimat rector. La foto va ser presa just quan ell va veure un home que netejava finestres a qui queia un cubell d'aigua sobre un viandant. Suposo que en rector va pensar: "Mira, un neteixavidres... segur que ha estudiat un grau a la universitat JAJAJA!"... en fi... busqueu a en Lluís.