Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 21 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: EXPEDIENTE 32

UAB Films presenta aquesta mítica série portada a la vida universitaria amb maestría per Lluís Ferrer i Joan Carbonell, amb la direcció en l'ombra de Rafael Grassa i produïda per Caixa Catalunya.

En alguna universitat del Vallès Occidental (Massachusets) comencen a succeir fenómens paranormals, tot i ser democràtica aplica reglaments disciplinaris de l'època franquista, els diners desapareixen misteriosament abduits per estranys essers i tornen a apareixer portats per banquers, els estudiants estàn començant a ser abduits per extraterrestres assemblearis i la situació sembla prou extranya.

El lema de la serie també és portat a la pel·lícula, recordeu "la verdad no esta en el rectorado".



"Una pel·lícula que, sens dubte, deixarà a tots aquells estudiants pollosos i mandrosos pegats als seus seients a classe sense cap ganes de fer vaga"
The Stalella's Times

"Altament recomanable per tot aquell que no vulgui ser expulsat"
Lluís Ferrer

Nota: Com és costum quan una imatge no es veu be, punxant ACÍ la teniu sencera.

1 comentari:

Tlaloc ha dit...

..."els diners desapareixen misteriosament abduits per estranys essers i tornen a apareixer portats per banquers"...

jaja que no ens extranyi si Iker Jimenez dedica algun dia un reportage sobre el dèficit dels 20 milions de l'UAB