Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 25 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: JURASSIC UAB

UAB FILMS, en col·laboració de Rectordimission Pictures, presenta Jurassic UAB, una història d'intriga, ciència, ficció i misèria colectiva.

Tot comença quan uns científics precaris subvencionats per Caixa Catalunya descobreixen ADN dels extingits membres del Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona a la butxaca d'un banquer congelat en una allau a Baqueira-Beret.
Mitjançant tècniques genetiques privatitzades, aconsegueixen tornar-los a la vida i els instalen a la Universitat Autònoma per poder-los contemplar en el seu estat natural i els hi donen càrrecs de poder, amb la intenció d'ensenyar-los a la gent com a monstres de fira.

El problema és que les mesures de seguretat fallen i aquesta colla d'errors de la creació comença a atacar als estudiants, provocant una orgia d'expedients, cops de porra i plans d'estudis de merda implantats per la patilla.
Els estudiants a partir d'aquest moment es jugaran la vida per tal de fer front a l'amenaça que penja sobre els seus caps de manera constant. La lluita per la supervivència ha començat.







"L'escena en que el Lluissaurus fa aparició és d'una tensió extrema" Mierdacine.com

"Quan els Grasaraptors ataquen a la gent des del seu amagatall entre les ombres et quedes sense alè"
The Quandoerachiquititomebañabaenunaollayahoraqueyasoymasgrandenomecabenilapolla Newsweek