Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimecres, 12 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: GRADEHEART

UAB Films té l'honor de presentar Grade Heart, una història d'amor i violència, sobre com unes assambles d'estudiants lliures tenen els collons de plantar cara pacificament a l'exèrcit de mossos d'escuadra que les autoritats de la UAB han enviat per conquerir la seva facultat i implantar-hi cert plà d'estudis de merda de cuyo nombre no quiero acordarme.
El trágic final de la història és prou conegut, la diferència és que ara enlloc de torturar i decapitar la gent, se'ls criminalitza, imputa i expedienta fins que demanin clemència.



Recordeu els gran discursos de la peli:

1)Manifestaos si queréis y puede que os expedienten, o marchaos y os graduaréis, pero cuando os toque devolver la beca-prestamo lo cambiaréis todo para poder volver aquí, a plantar cara a los mossos. Puede que nos expedienten, puede que nos imputen, pero jamás nos impondran... BOLOÑA!!!!!

2) Vuestro rector tendrá que abandonar la universidad pasando por cada clase de cada facultad pidiendo perdón y es más, antes de que termine esta manifestación, tendrá que ponerse la cabeza entre las piernas y besarse el culo!