Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dijous, 13 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: STUDIANTGRADO

UAB films, en col·laboracíó amb "T'APUT AMARE" pictures, presenten... STUDIANTGRADO.

Una épica pel·lícula que parla de la batalla més dura i famosa de les Segona Guerra "Bolonyial", on els Mossos d'Esquadra per fi van ser vençuts per part de l'"Exèrcit Popular Assembleari de la UAB". L'història parla de la vida de quatre mossos d'esquadra que sense voler-ho es veuen inmersos a l'infern de lluitar als passadisos de les facultats, acabant per desertar de la batalla més boixa a la que mai s'ha enfrentat un tinent de policia.


Potser una de les escenes més famoses es aquella on un dels mossos reb una carta de la seva muller, a Girona, dient-li que el deixa:


-Mi mujer me dice que me deja...

-Lo siento tío...

-Se va con un estudiante de Letras... 3 horas... ¡sólo 3 horas tardamos en partirles la cara a esos de letras y ahora se va con uno de ellos! Pero no la culpo... tiene miedo, y yo la entiendo. Yo también lo tengo.