Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

diumenge, 16 de novembre del 2008

Ereccions: les votacions s'escalfen. 3a jornada.

Si ahir deiem que Charles Manson tenía totalment encarrilada la victoria a la primera volta, avui ens veiem obligats a rectificar això, i no només perquè haguem rebut la visita dels advocats de la família Corleone a redacció, sinò perquè les distàncies s'estàn escurçant per moments entre els dos primers candidats.

Charles Manson sembla haver tocat sostre amb la gran mobilització dels dies anteriors i en el día d'avui no només no ha guanyat punts (fins ara havia pujat punts cada jornada) sinó que ha caigut en picat, aconseguint salvar-se només gràcies a la gran ventatja que duia al segon candidat perd 4 punts i es queda primer encara amb un 37% dels vots.

Don Vito Corleone comença a recollir els fruits de les seves visites polítiques a diversos personatges amb fotos compromeses i després de pujar 4 punts i trepitja els talons a Charles Manson amb un 34% dels vots.

Chuck Norris es manté en tercer lloc després d'una jornada sense pena ni gloria per la seva candidatura, perd un punt i es queda amb el 14%. Els Chucknorrians comencen a perdre l'esperança en la promesa patada giratoria del seu candidat.

Darrera Chuck, amb un 5% dels vots, King Kong es converteix de sobte en la novia de tots, el seu 5% pot decantar la votació a la segona volta i tots dos favorits ho saben i ja comencen a tentar a King Kong amb càrrecs suculents a canvi del seu suport.

Per últim tanquen la votacio la Merda Punxada en un Pal i Hannibal Lecter amb el 2% dels vots i Wally amb un 1%.