Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dissabte, 29 de novembre del 2008

UAB FILMS Presenta: HELENIE

UAB Films, en col·laboració amb Gabatxodemierda S.L. té la vergonya de presenta Helenie.

El 4 de mayo de 2008, a las 12:05 en el Bar de Letras, la plancha de bocadillos, plancha bocadillos, En el mismo momento, en su despacho del rectorado, Lluís Ferrer se pregunta fascinado como pueden meter a los cacahuetes dentro de sus cáscaras.
Mientras tanto, la decana de Letras, Helenie Estalella juega al escondite con sus estudiantes.
La temperatura és de 35 grados y va augmentando, la humedad del 75% y la presión es de 200 estudiantes, 13 seguratas y 999 milibares.



Helenie és la història d'una degana de la facultat de Lletres que aburrida de que el seu rector no vulgui jugar amb ella, se'n va a la seva facultat i s'inventa paranòies al·lucinogenes per no haver d'afrontar veritats incòmodes, com ara quan els alumnes la persegueixen per demanar-li explicacions i es comença a imaginar que l'estan agredint amb tancs, canons, AK-47 i Zepelins.
Un dia que uns estudiants seus fan una tancada, decideix veure com els mossos carreguen contra ells mirant a través d'una porteta tancada.
Li agrada tant l'espectacle, que es jura que a partir d'aquell moment es dedicarà a intentar tocar els collons a tots els estudiants del món.


"Mucho trabajo y no jugar hacen de Lluís un aburrido"
"Mucho trabajo y no jugar hacen de Lluís un aburrido"
"Mucho trabajo y no jugar hacen de Lluís un aburrido"
"Mucho trabajo y no jugar hacen de Lluís un aburrido"
Lluís Ferrer

"No em puc creure que li hagin fet això a Amelie " The Feymann Time's

"Aquests cartells van molt bé per evitar una psicòsi col·lectiva" Professor Anònim