Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 24 de novembre del 2008

ASSEMBLEA DE LLETRES FILMS PRESENTA: Bailando Con Mossos!

Assemblea de Lletres Films en col·laboració amb SETZEJUTGESDUNJUTJATMENGENFETGEDUNPENJATMERDA! Pictures presenta... Bailando con Mossos.


La història tracta sobre Cisco Menéndez Vidal, un mosso d'esquadra destinat al front de Lletres que es va veure abandonat pels seus companys en una aula de la UAB durant l'ocupació d'aquesta per part de les assemblees estudiantils. Els estudiants, els seus enemics, lluny de maltractar-lo com haurien fet els mossos d'esquadra a un estudiant presoner, van curar les seves ferides. Després de dies de convivencia, i quan Cisco apren l'idioma dels estudiants i comença a confraternitzar-hi acabant per convertir-se en un d'ells i lluitant per la seva causa, donant la seva vida per la lluita contra Bolonya. El seu nòm de guerra estudiantil era un homenatge al seu origen: Bailando con Mossos.


Basada en fets no reals (T'imagines un mosso pensant? XD)


"Una obra mestre del cinema del westernstudiantil" New Stupid Times

"Només dues paraules: LA HOSTIA!" Cinema i Altres Putades de la vida.

"Es una puta merda, i una perdua de temps, podrieu estar fent coses per a l'ocupació!" Anònim.