Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 24 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: SOY LICENCIADO

UAB Films, en col·laboració amb XIXth Century rector presenta Soy Licenciado.


Any 2008, la vacuna, anomenada Pla de Bolonya, que tenia que solucionar tots els mals que assolen la nostra universitat, muta i assassina a la immensa majoria de l'estudiantat de l'Autònoma (1,1% segons la policia municipal de Cerdanyola del Vallès, 90% segons organitzacions convocants). Johnny Mefio, últim llicenciat en enginyeria electrònica per l'ETSE, sobreviu entre les runes de la antiga plaça Cínica. El que en Johnny no sap és que un 10% dels estudiants han mutat..., han mutat en criatures que ja no són ni llicenciats ni diplomats, són Graduats...."



"Veure-la es com rebre un impacte de porra" The Friki's Times.

Nota: com és costum habitual amb cartells massa detallats com per veure be amb la ***** de tamany d'imatges del blog, punxant ACÍ teniu la imatge sencera.