Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 24 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: LA NOCHE DE LOS GRADOS VIVIENTES

UAB Films, sense la col·laboració de Caixa Catalunya presenta La noche de los grados vivientes, la opera prima de Lluís Ferrero.

La terrorífica història parla d'una universitat aparentment normal on de nit, per tècniques de voodoo il·legals segons el reglament de la facultat, la degana convoca uns éssers que no són d'aquest món; els anomentats banquers, que venen per imposar les tenebres, la por, les porres i els graus.

Els banquers es desperten de nit, surten dels caixers i del rectorat i ataquen els estudiants amb beques prestec per alimentar-se dels seus diners i extendre la malaltia de la precarietat.

"No havia pasat tanta por des que va marxar la llum a la facultat de lletres" Estudiant Anònim.

"MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAARG!!" Helena Estalella

"Sembla que estigui mirant la meva autobiografia" Rafael Grassa