Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 18 de novembre del 2008

ERECCIONS A RECTOR: CRÒNICA DE LA ÚLTIMA JORNADA DE VOTACIONS, EDICIÓ DE MATINADA

Els últims sondejos realitzats de matinada, apunten a que no hi haurà un guanyador clar i que s'haurà de passar a la segona volta amb els dos candidats més votats en aquests moments, Charles Manson i Don Vito Corleone.

Davant els resultats Charles Manson anuncia que desde que va veure La semilla del diablo, no es sentia tan emocionat, malgrat tot es queixa que un gran nombre del seu electorat no l'ha pogut votar, ja que ha aparegut totalment drogat a la localitat de Guadalix de la Sierra, assassinant a qui trobaven al seu pas. El líder ha comentat el respecte: "Mira que els ho vaig dir, res d'LSD fins després de les eleccions."

Pel que respecta a Don Vito, afirma en qualsevol moment poder remontar els resultats, mentra lamenta no haver-se ficat en el negoci de les drogues per tal de tenir a Manson i els seus acòlits encara més agafats pels co****s que ara en percentatges.
A més a més sabem que té estreta relació amb R.F., fan seu i persona de pès a la UAB que espera tenir més poder i diners si aconsegueix que el seu ídol surti escollit.

Chuck Norris des d'un gimnàs pròxim a la UAB on ha mort a patades giratòries a dotzenes de persones en els últims 3 minuts per matar el temps , lamenta no ser mes votat, però diu que més ho lamentaran els que han votat per altres candidats.
Ha promès que proximament es passarà per lletres per donar 2000 litres de sang a la Creu Roja, però que ni una gota serà seva...

El doctor Lecter mentrestant, practicament nul·les les seves opcions de guanyar, ha declarat amb una cara que no he sabut definir, que els seus decepcionants resultats es deuen que els seus molts pacients, que l'havien de votar, han desaparegut misteriosament. No sabem perquè des que han començat les eleccions val a dir que s'ha engreixat força aquest home.
Com a últim apunt ha dit que li encantaria convidar-me a esmorzar amb ell...

Negant-se a reconeixer que practicament no hi te res a fer, la merda punxada d'un pal diu que en aquestes eleccions hi ha més merda que en tot el Consell de Govern.
També ha afegit que espera que el guanyador es mengi una bona quantitat de les seves germanes.

King Kong ha aturat el miting de la tarda per anar a visitar la tomba del segon mico més famós després d'ell, el Floquet de Neu.
Després d'anar a deixar platans a la que havia estat la seva gàbia del Zoo de Barcelona, ha comentat a la premsa: uh hi hu ha ha, hei hei balabalabimbo.
Acte seguit la multitud que acompanyava al noble candidat s'ha hagut de dispersar quan aquest s'ha vist atacat per avions de combat.


Finalment Wally ha decebut als seus centenars d'electors, que es neguen a votar-lo fins que no aparegui en públic, que l'estaven esperant a la plaça cívica. Fonts molt observadores diuen que estava entre la multitud, però que han estat incapaces de distingir-lo.

Acomiadant la transmissió, el nostre infiltrat al rectorat ens informe que respecte al recompte de vots a les eleccions del claustre, ha sentit una forta pudor de paper cremat sortint del despaig del recompte. Joan Carbonell afirma que es deu a una cigarreta mal apagada i ha continuat "No es que poguem o no poguem apagar-la, és que no podem"

Fi de la transmissió