Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dissabte, 15 de novembre del 2008

Ereccions: Crónica de la segona jornada de votacions

Un dia més les ereccions al rectorat transcorren sense incidents considerables, el més remarcable avui ha estat el petit estira i arronsa que han protagonitzat la Merda Punxada en un Pal i Hannibal Lecter per l'entrepà del president de taula electoral, finalment el senyor Lecter ha optat per menjar-se a un dels vocals.

Sens dubte avui queda clar que el favorit de les eleccions es Charles Manson, que puja un punt respecte ahir i es col·loca amb el 41%, percentatge que el forçaria, recordem a anar a la segona volta de votacions.

Seguint-lo de lluny però sense acabar de despenjar-se el que es perfila com el seu possible rival a la segona volta, Don Vito Corleone, que gràcies a la gran quantitat de caps de cavall moguts ahir ha aconseguit pujar 5 punts, colocant-se amb el 30% dels vots.

Sens dubte el gran perdedor de la jornada d'avui ha estat Chuck Norris, que tot i haver aconseguit al final de la jornada una certa mobilitzacio dels chucknorrians només ha aconseguit amortiguar la caiguda i es manté tercer amb el 14% dels vots després d'haver perdut 4 punts, es rumoreja que abans d'acabar les votacions farà servir la seva patada giratoria per aconseguir mes vots, seguirem atents als seus progresos.

Per darrere i ja amb un 5% dels vots King Kong es perfila com el candidat perfecte per pactes cara a la segona volta, i de fet tenim noticies que ja les dues families (la llunàtica i la siciliana) han parlat amb els seus caps de campanya, el candidat de moment afirma que "uh, uh".

La Merda Punxada en un Pal i Hannibal Lecter amb un 3% cadascú es despedeixen practicament de tota lluita per la victoria tret que succeeixi el tant esperat miracle que aquesta tarda predicaven els merdistes.

I tancant les votacions amb només un 1% dels vots Wally, al que no em pogut treure declaracions perque encara l'estem buscant...