Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 28 de novembre del 2008

SOLFAMIDDEN PICTURES PRESENTA: PANCARTAS DE NUESTROS PADRES


Solfamidden Pictures, en associació amb Science&Assamblea Films Confederation International Pictures of Pigs Coop. presenta: Pancartas de nuestros padres.


La història tracta de les batalles estudiantils de 1968 tan conegudes. Però la pel·lícula se centra en el cas d'alguns estudiants que van endur-se el merit d'aquestes batalles quan no el tenien, ja que insistien en tornar a la normalitat, en que les mobilitzacions no duien a res pràctic, etc. Aquests estudiants, però, un dia s'uniren per casualitat a una mani i sortiren a una foto que els va fer famosos. Van rebre el mérit però no habien fet res perl merèixe'l. Es una historia dura que demostra com alguns hipòcrites poden putejar a altres (esquirols... ) i com alguns s'acaben convertint en aquells enemics als que s'intentà combatre.


"Fascinant" Ping Pong Films S.L.


"Chupiguay" Chupirevista de Chupicine.


"A mi m'ha semblat merda!" Nou, la revista de l'esquirol.