Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 14 de novembre del 2008

Ereccions: Primera Jornada de Votacions

Cartell electoral de Charles Manson



Informa el nostre corresponsal a Studiantgrado:

La primera jornada de votacions ha transcorregut amb normalitat, alguns candidats han denunciat que els ha aparegut un cap de cavall al seu llit, però com això ja ho feia Rafael Grassa ningú s'ha queixat gaire alt.

Després del recompte de la primera jornada Charles Manson es desmarca lleugerament de la resta de candidats amb un 40% dels vots després d'haver mobilitzat a la seva familia.

I a la familia es precissament a qui ha mobilitzat també el segón candidat, Don Vito Corleone, que amb un 25% dels vots segueix fent campanya de roses negres i caps de cavall i argumentant la molta experiència que té en gobernar la universitat, tal com ha fet els últims anys, tot i l'escasa presencia de Chuckianistes a la UAB, Chuck Norris té de moment un 18% dels vots i es manté tercer.

La resta de candidats amb un 3% dels vots cadascú semblen, tret que succeeixi un miracle, fora de la lluita erectoral, aquest editor ha probat d'aconseguir alguna declaració, però només ha aconseguit un fervorós "uh uh" per part de King Kong.

Anirem informant cada dia a les 17:00 hores del transcurs de les votacions.