Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dissabte, 8 de novembre del 2008

Ereccions a Rector

Segur que espereu una nova peli, oi? doncs no! astuta lectora! avui veuras una cosa nova!

Com sabreu s'apropen les ereccions a rector de la UAB després que el nostre "estimat" (és un dir) rector dimiteixi per "motius de salut" (roguem deixeu de trencar-vos la caixa fins després de llegir tot el missatge).

Es per això que desde els solfamides, el Solfamidensubkomandant Johny proposa el següent joc:

Durant els propers cinc dies el mail dels solfamides (melopasotodoporelforro@gmail.com) estarà obert a suggerències sobre quí creieu vosaltres que hauria de ser el nou rector de la UAB i per què.

Pasats els 5 dies obrirem una nova enquesta amb els candidats proposats per vosaltres i decidirem, des d'aquí, qui serà el nou rector extraoficial de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Esperem els vostres mails.