Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dijous, 13 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: U-15/31


UAB Films, en col·laboració amb "TO CAME ELSCO YONS" entertainment pictures, presenta: U-15.31.


U 15.31 narra l'història d'un submari/furgoneta dels mossos d'esquadra equipat amb el més modern codificador de missatges creat pel rectorat durant la segona guerra "Bolonyial". Aquest codificador, conegut amb el nom de ENIGMA, causa estrallas als combats navalautopístics entre les flotes estudiantils i els furgons submarí dels mossos d'esquadra. Els Mossos portaven ventatge gràcies a ENIGMA fins que un grup d'estudiants prengué possesió del subfurgorí, que ha quedat espatllat durant un combat naval, i després de tota una odissea aconsegueixen portar el subfurgorí amb la màquina enigma a bon port. Aquells estudiants van anomenar al subfurgorí U-15.31 en honor dels seus camarades expedientats i imputats. Després d'aquesta épica aventura va cambiar el rumb de la guerra i els graus van començar a ésser repudiats un rere altre alliberant així facultat rere facultat.


La frase més famosa de la pel·lícula es aquella que diu el tinent de policía cap del subfurgorí durant un combat navalautopístic, quan un destructor estudiantil llença càrregues de profunditat contra ells:


-Shhh, silencio... los estudiantes se nos cagan encima...