Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 17 de novembre del 2008

SOLFAMIDDEN PICTURES PRESENTS...

SOLFAMIDDEN PICTURES en col·laboració amb 20th Century Assembleariox presenta... La primera superproducció de les assemblees de facultat: "El viento que agita los grados".

La pel·lícula narra la història d'uns joves estudiants de la provincia de Barcelona. Tots ells son universitaris, estudien a la universitat pública i treballen els caps de setmana, cadascú al seu ofici. De sobte el governs decideix que tanta felicitat li toca els collons i comença a privatitzar la universitat. Quan els estudiants van començar a protestar, el govern, a qui començava a tocar-li els collons que protestesin amb tanta força i felicitat, va començar a imposar els plans d'estudi a hosties. La policia va intervenir, van caure expedients, expulsions, i execusions no pero de miracle, tot i que les pallises policials eren suficient. Per tant els joves fins els collons van respondre de l'única manera que sabien respondre: creant unes assemblees que organitzesin una vertadera lluita política. Quan tot semblava anar bé, van començar a tenir problemes interns i fins i tot entre el jovent progresista es van crear diferents branques que es pugnaven pel poder del moviment estudiantil. Pero algunes assemblees eren fidels a la seva lluita original i no la van abandonar mai... fins a la fi.

"Una obra mestra del director Solfamidas Smith" New Stupid Times


"Una altre genialitat del geni S. Smith" La revista del Pimpollo


"Només una paraula: impresionant" Cinema&Bacalao