Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 24 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: FERRER GUMP

UAB Films, en col·laboració amb Aivalahostia Films (de la Universitat de Bilbao) presenta: Ferrer Gump.


La història de la UAB des del punt de vista d'un mallorquí retardat mental que considera la violencia com a bon argument per implantar nous plans d'estudis que deixin els estudiants al seu nivell d'intel·ligència.


Les frases innocents i benintencionades com "tonto és el que ha hecho un grado" o "mi mama decia que Bolonya es como una caja de bombones, nunca sabes a quien vas a expedientar" fan que l'espectador senti un gran menyspreu cap aquest personatge.


Mentrestant un home sense escrupuls anomenat Ralph Grass pugui aprofitar-se del pobre retardat per fer els seus maquiavèlics plans propis de la Camorra napolitana.


"No havia vist mai un paper més patètic que el de Ferrer Gump" The new stupid times
"Doncs jo no veig que sigui tant tonto, em sento molt identificat amb ell" Joan Carbonell