Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 25 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: EL SILENCIO DE LOS GRADOS

UAB Films, en col·laboració amb Fresko&bizko corporeishon presenta: El Silencio de los Grados.

Una pel·lícula que narra la vida d'un respectat psicòleg que des de l'ombra i amb l'ajut de Rafael Grassa arriba a gobernar la UAB com a psicòleg de Lluis Ferrer.


El reputat doctor però amaga un terrible secret, en la seva intimitat li agrada matar a cops de porra als estudiants que protesten per menjar-se'ls després SENSE KEPCHUP! aquesta doble vida causa gran estupor quan ho descobreixen, però més encara quan es veu que Lluis Ferrer no prescindeix dels seus serveis al descobrir-ho, serà cert que comparteixen aficions?






"El guió no és gens original, tothom sap que al rector li agrada colpejar estudiants... uy no hauria d'haver dit això en veu alta... merda..." Joan Carbonell


"No veig res dolent en menjar-se'ls mentre sigui oberta al dialeg" Helena Estalella