Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 10 de novembre del 2008

Et Necessitem


Bé, crec que la imatge es prou clara. Et necessitem per a la Solfamiddencomission d'art i teatre. Què es el que volem? Actors amateurs que es presentin voluntaris per a la propera representació al desembre de l'obra: els rectorets. Una versió en clau d'humor i plena de crítica social dels famosos Pastorets. En qualsevol cas esperem rebre milers i milers, què dic milers! Milions de mails de voluntaris. Si no us hi presenteu com a voluntaris sereu voluntaris obligatoris... es a dir... dona igual.

Si no teniu vergonya i voleu demostrar-ho. Si no voleu guanyar cuatre calerons fotent una feineta de res. Si teniu molt de temps lliure i ja no sabeu en que invertir-hi. Si teniu un munt de calers al banc i no sabeu que fer-ne*... doncs... apunteu-vos a la nostra solfamiddencomission d'art i teatre i participeu a "Els Rectorets". Esperem els vostres mails.

Atentament: Solfamidas Smith

*Pel que fa als calers... doncs... si voleu podeu ingresar-me'ls a un compte corrent d'un banc de les illes caiman: 3.900-99-66-9876-0000-PACO.