Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimecres, 26 de novembre del 2008

ANUNTIO VOBIS GAUDIUM MAGNUM, HABEMUS RECTOREM

Després d'una intensa campanya electoral, la Universitat Autònoma ja ha escollit un nou rector.
La voluntat del poble s'ha fet manifesta en la persona de Charles Milles Manson, conegut per tots com Charles Manson, membre ejemplar de la presó de màxima seguretat de Corcoran, Comtat de Kings, Califòrnia.


El nou rector, molt content, després de fotre's un tripi amb el seu predecessor.

Manson, a pesar dels seus venerables 74 anys, de complir condemna des del 25 de gener de 1971 i d'estar fet pols per LSD, segueix en forma i està disposat a assumir aquesta gran responsabilitat amb honor, lleialtat i respecte pels estudiants i dona les gràcies a la societat per haver-li concedit una segona oportunitat. Respecte als crims que se li imputen, el nostre nou i honorable rector ha dit que un error el pot cometre qualsevol.
Mentre Lluís Ferrer fa les maletes plorant per dirigir-se a les illes Caiman, Charles Manson està preparant el seu nou equip de govern. Els quals disposaran amb afecte immediat de amples dòsis de diatilemina de l'àcid lisèrgic (LSD).

Entre els seus companys de càrrec trobem aquest noble redactor i els seus companys de campanya a més del nou vicerector d'estudiants Jack el Destripador, el nou vicerector econòmic Peter Kürten (El vampir de Düsseldorf), pel que fa a la seguretat sembla ser que el nostre rector ha pensat en un home amb certa experiència política i que tothom donava per mort, Adolf Hitler.
Per reconciliar-se amb el seu rival polític, Charles Manson, que respecta tota organització familiar, ha nomenat secretari general a Don Vito Corleone. El seu predecessor Rafael Grasa ha dit que confía que seguirà la mateixa política que ell.

Acabem aquest article i donem per tancades les eleccions. Cal donar les gràcies a tothom per la seva participació i sobretot felicitar a Charles Manson, que comença un nou i gloriós periode per la UAB on els rics i poderosos seran tractats com els porcs que son.

En el seu discurs electoral el molt honorable rector electe, Charles Manson ha declarat: MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA