Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 14 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: EL GRAN RECTOR

UAB Films té l'orgull de presentar la primera obra en cinema sonor del gran humorista Charlouis, en el seu paper de dictador cruel i sanguinari d'una petita universitat al centre del Vallès.

La majoría de crítics coincideixen en que la forma com el seu personatge es pasa pel forro tots els valors democràtics un rere un altre demostren la gran tasca d'adequacio al paper del mític humorista creador de frases mítiques al mon de la comedia com "tenim voluntat de negociar" (pronunciada el dia abans de fer-se publiques les 15 imputacions penals).


1 comentari:

Gloria ha dit...

Volia donar-vos l'enhorabona per les "pelis" i les gràcies per fer somriure a tothom qui com jo, pensi que amb tota aquesta merda n'hi ha per plorar...
Ànims i força!!