Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 18 de novembre del 2008

BIBLIOTECA UAB (S.A.) RECOMANA:

Començant la nostra nova secció de llibres recomanats, la "Biblioteca UAB (S.A.)" amb un clàssic del terror victorià.

"Rektorstein o el moderno puteo" de Rafael Grassa és una de les obres mestres de l'home que amb la seva influència a l'ombra escriu el destí de la UAB.

En una tenebrosa universitat enmig del Vallès Occidental un científic boig
anomenat Viktor Grassenstein embogit per la tràgica pèrdua de la seva quantiosa comissió econòmica rebuda per entitats misterioses s'obsessiona amb recuperar els seus diners i el seu poder a la universitat per poder complir la seva venjança vers els estudiants amb un pla d'estudis que els porti a haver de prostituir-se per aconseguir treball un cop graduats. Amb tal fí amb trossos d'estudiants assassinats pels gossos d'esquadra crea des d'un laboratori secret a la facultat de Veterinària un monstre que obeeixi les seves ordres i aconsegueixi tornar-li el que és seu, ell es diu REKTORSTEIN.

Des de la seva publicació l'obra ha tingut no poques reedicions i durant anys ha causat autentic terror entre els estudiants de la UAB, que cada dia abans d'anar a dormir miren sota el llit per assegurar-se que no estigui el monstre amb els mossos d'esquadra i un expedient disciplinari.

Menció especial mereixen les meravelloses il·lustracions de Lluís Ferrer al llibre, amb les seves fotos amb importants polítics i banquers aconsegueixen que els estudiants de la UAB se sentin totalment dins una història de terror.

"No havia vist mai una història tant terrorífica, de ben segur que els estudiants s'ho pensaran dos cops abans de contradir aquest monstre"
Bolonyial Times.

"L'escena en que els gossos de Grassa comencen a perseguir estudiants pels boscos de la UAB és tota una fita en la política de terror moderna."
La Sinrazón.