Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dilluns, 17 de novembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: GRADE RUNNER



UAB Films, presenta el gran film de ciència ficció Grade Runner, basada en la novel·la del gran escriptor de ciència ficció Philip K. Dick ¿Sueñan los graduados con licenciaturas eléctricas?

La història tracta de com en una UAB futurista, privatitzada on triomfa el caos, els graus i les beques-préstec, un rector es dedica a perseguir els estudiants, uns alumnes problematics que encara recorden l'època de les llicenciatures, quan els alumnes no eren mercaderia i en la que la universitat era pública i les assambles no havien estat declarades "reunió il·legal castigable penalment".





El clímax de la història arriba quan el rector descobreix que els seus predecessors van ser uns cabrons de merda i un dels estudiants li explica: És tota una experiència viure amb por, oi? Això és el que vol dir ser un graduat.
Jo he vist coses que vosaltres no us creurieu... Aguantar carregues policials més enllà de la Plaça Cívica, veure apagar-se els llums de la UAB a les portes de Lletres... Tots aquests moments es perdran en el temps, com llagrimes en la pluja...