Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 12 de desembre del 2008

UAB Films presenta: Lluis Ferrer III, el protector

UAB Films, en col·laboració amb Lahostia Movies presenta: Lluis Ferrer III, el protector.

Una comedia espanyola típica, un grup d'assemblearis que treballen per la Unió Europea tenen una misió delicada, implantar un pla d'estudis lamentable a l'estat espanyol...

Els pobres nanos dessitgen parar-lo, però no poden fer-ho obertament per mantenir els seus llocs, així que decideixen fer l'estrategia més intel·ligent possible, encarregar-li la seva aplicació a la UAB al rector més incompetent, inútil i tonto que hagi parit mare; Lluis Ferrer.

Desgraciadament conta amb l'ajut de gent sense cap consciència com Rafael Grassa que l'ajuden a aplicar-lo pasant-se pel forro l'opinió dels estudiants... podràn fer-ho? depen de tu.