Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

divendres, 12 de desembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: LA DECANA INDISCRETA

UAB Films, en col·laboració amb Joekekage Productions presenta: La Decana Indiscreta, una de les millors i més famoses obres de Alfred Grassock.

Un fotograf amb la cama enguixada per un accident es dedica a contemplar des de la seva finestra la facultat de lletres de la UAB i fer conjetures sobre el que allà es fà, es sent especialment estranyat pel comportament de la seva decana a la que espia fent servir tot el que té a la seva mà, fotografies, telescopi, etc.

La cosa es complica molt quan se'n van les llums de la facultat i uns estranys essers vestits d'antiavalots es dediquen a ostiar estudiants asseguts al terra, el fotograf a partir de llavors s'obsesiona amb espiar la decana i veu com convoca juntes al pasadís, posa cordons de segurates a la porta de la junta permanent, es nega a parlar amb els estudiants i aproba graus de forma fraudulenta, s'ho ha de dir a la policia però... qui els creuria?



"Terrorífica, senzillament terrorífica"
Un estudiant de Lletres

"Haurien d'expedientar al director, que és això d'anar dient la veritat, que s'ha cregut, expulsió inmediata!" Un bon grup de profesors de Lletres