Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

diumenge, 14 de desembre del 2008

UAB FILMS PRESENTA: CON LOS MOSSOS EN LOS TALONES

UAB Films presenta aquesta obra mestra d'Alfred Grassock, con los Mossos en los Talones, inquietant pel·lícula d'intrigues, acció i graus.

Lluis Ferrer, rector de la UAB, és confòs accidentalment amb un estudiant pel seu equip de govern que a partir d'aquell moment intenta de totes les formes possibles expulsar-lo de la UAB, ha de fugir i refugiar-se mentre els Mossos d'esquadra el persegueixen i Joan Carbonell l'acusa d'haver participat als fets de lletres, els disturbis de Grecia i la mort de Kennedy.

L'escena més famosa és la del rector correns per un camp sembrat mentre el persegueix una furgoneta voladora dels mossos d'esquadra que dispara imputacions.



"Esa pelicula és un insulto a mi gran amigo Luis Ferrer y exijo que el responsable sea ejecutado" Francisco Franco

"Això és violència psicològica" Profesora anònima de psicologia (desconeixem si les càrregues policials també son violència psicològica)