Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 16 de desembre del 2008

Comunicat del Comandant KH-7 davant les eleccions a reactor

Camarades:

Primer de tot és un orgull anunciar-vos que les i els estudiants de la UAB no acceptem les eleccions a rector. Tothom sap que l'únic sistema viable d'elecció a rector són les ereccions fetes al nostre bloc. Per tant l'únic candidat vàlid era Charles Manson que "ha abdicat" en favor de Chuck Norris «després d'una petita discussió sense importància»




Però tinc una mala noticia per vosaltres, Chuck Norris ha estat derrocat i executat moments després per Ana Ripoll. L'autoproclamada rectorissima de tots els mossos i seguratas promet «tornar a la normalitat les facultats del campus», això només em fa vindre al cap els fets de Lletres i la reacció mes chunga i carca que puguis esperar d'una Opus.


La nova reactora ha promès acabar «con los rojos y massones».

Per tant només em queda dir-vos:

MUNTAZER AL ZIADI HEROI NACIONAL!! (Nosaltres també hauriem de despedir-nos d'en Ferrer llençant-li les sabates, bambes i si escau algun que altre totxo)

RIPOLL DIMISSIÓ!!

«NO A BOLONYA», RECTOR A LA UAB!!

Fins la pròxima ocupació!

Comandant KH-7

2 comentaris:

Joan G. ha dit...

Tirant-li sabates al rector ferrer? Crec que ens estem passant.

Doktor Feynmann ha dit...

Es una alusio a lo que van fer al president bush a bagdak U^^