Aquesta és una pàgina satírica, la nostra pretensió es abordar els problemes amb els que ens enfrontem amb tot l'humor que ens sigui possible.

No esperem que ningú (tret del rector, la degana de lletres, Joan Carbonell, la seva tropa i el nostre redactor segrestat que ja ha estat convenientment disciplinat) se senti ofès/a pels nostres continguts, tot i així, si et sents insultat/da, envia un mail a melopasotodoporelforro@gmail.com

dimarts, 17 de febrer del 2009

Surmano Brothers presenta: "The Negotiators" (Els Negociadors)

Surmano Brothers en associació amb MierdaPro & Moreso Films presenta el primer film sonor d'un cineasta que ens té acostumat al cinema mut: Montilla.


El film, un thriller d'alta tensió (i detencions), tracta d'una suposada experta negociadora del DURSI, Blanca Empalmada, que intentarà per tots els medis fustrar les exigències dels estudiants fent-los caure en una trampa dialèctica anomenada "Taula Nacional", prometent-los coses que per a ella li son impossibles. El que no sap és que els estudiants no es deixaran enganyar tant fàcilment i que la gent del seu equip (els rectors), acostumada a reprimir amb facilitat als estudiants no li posaran pas les coses fàcils.... Un film rodó (com la taula, jaja) que enganxa a cops de porra i imposicions a la butaca/pupitre-xungo-de-l'-aula-d'univeristat.

"Errh... tingueu en compte que ho hem fet per que ens semblava millor per a vosaltres errh..." La Grassa II i la mitosis del Carbonell.

"Jo soc partidari, com el meus amics en Lluisfa i Ripo d'aporrejar i preguntar després" Pepe Moreso XV «El Repressor».

"Deixeu-me ser un microfon per a que em dutxin amb «capellans» els rectors i la comissionada" Sindicalista Groc.